Bloglovin strul

Bloglovins server är nere just nu, irriterande. Mycket strul på senaste tiden tycker jag. Aja, det rättar väl till sig om ett tag.

Idag har jag fram tills nu suttit och tittat på en föreläsning, går långsamt dock när man måste pausa för att hinna skriva ner det väsentliga från powerpointen. Måste dock pausa för en längre stund alldeles snart då jag ska iväg till vårdcentralen kl.13. Det är inte den vanliga vårdcentralen som ligger här närmast, utan ska till en annan här i stan som jag inte varit på förut. Ska faktiskt till en diestist, vi ska försöka lista ut vad jag kan äta utan att min mage gör uppror. Läkaren tror att jag har något ganska vanligt iof, som heter IBS- Irritable Bowel Syndrome, alltså irriterad tarm. Vilket gör att jag inte kan äta vad som helst, utan vissa saker går typ rakt igenom.

När jag kommer tillbaka från vc, så ska jag fortsätta titta på föreläsningen. Måste nog titta på några till också, problemet har varit att jag inte kan kolla på dem. De är inlagda fel på nån server och man måste gå förbi servens egna spelar på nåt sätt, inte det enklaste. Våran lärare håller på att ringer till serverkillarna och försöker få dem att lägga in dem på ett annat sätt så att vi ska kunna titta på dem. Det är dock inte alla som har problem, vissa kunde inte se förut, de fixade på ett annat sett och de flesta kunde se dem, men inte jag. En av föreläsningarna som det var fel på kan jag varjefall se nu och den ska jag se när jag kommer hem igen.

Är förövrigt jättetrött idag, men jag piggnar väl på mig nu när jag kan se fram emot en långpromenad till vc. Måste sätta fart nu. Ses senare :)

Kommentarer
Postat av: Andreas Sjöström

Skönt med långpromenad (:

2009-01-26 @ 12:10:40
URL: http://finest.se/sjostromer
Postat av: Sofie

Lycka till på vc! Gissar att det är laktosprodukter du är känslig mot. PS. Tack för tips om Vulkan, jag har varit inne på sidan då och då, är med i deras Facebookgrupp. Tror inte att jag kommer att lägga min deckare där hur som, men vem vet?!

2009-01-26 @ 13:05:22
URL: http://magstarkt.blogg.se/
Postat av: Elan

Jag har också IBS... kom ni fram till något bra för din kropp?

Jag är med i vk igen, visst har du gått med igen? KRAM på dig!

2009-01-26 @ 13:44:03
URL: http://elinelan.blogspot.com
Postat av: susanna

Okej, där ser man :) Läste du upp i umeå till biomed? Jag läser i Norrköping, Linköpings universitet har ett campus här oxå. är färdig om ett år :)

2009-01-26 @ 13:50:06
URL: http://amorina.blogg.se/
Postat av: Therese

Ja, struligt som tusan är det oftast. Eller jag hör alltid om det men råkar aldrig ut för det som tur är. Men bara för att jag skrev det nu så kommer det väl strula :P Haha

2009-01-26 @ 15:06:28
URL: http://babetessan.blogg.se/
Postat av: Erica,

svar: ah okey, tack för tiåset i alla fall, får kolla upp det! =)



inte så kul när det strular nej!

2009-01-26 @ 16:35:36
URL: http://donotpanic.blogg.se/
Postat av: Therese

Jaha okej.. :) Jag har aldrig spelat ett instrument innan. Haha

2009-01-26 @ 16:40:03
URL: http://babetessan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0