Idioter!!

Har ju varit en del tjorv med min mobil kan man säga. Första och andra delen av den här historien kan ni läsa här och här.

Efter att jag fått tillbaka mobilen för andra gången så har de först och främst glömt skicka med laddaren. Därefter har de sabbat USB-luckan och gjort en buckla i mobilen. Hinner inte ens testa mobilen innan den åker in på service igen. Har nu hämtat ut mobilen för tredje gången(har inte haft min mobil på 3 månader, skickade in den fösta gången 4:e november). De har bytt front och baksida på den pg.a bucklorna. De har fortfarande inte testat att den fungerar sen de lagade den sist. Det går fortfarande inte att ladda telefonen(bara ibland, det den varit inne för 2 ggr efter varandra). Batteriet var nästan heltomt idag när jag fick ut den. Försöker stoppa i laddaren typ 10 gånger innan jag får det att fungera. Lägger ner telefonen och den slutar ladda. Tjorvar lite till med den och får det att fungera.

En halvtimma senare ska jag se om det fungerar. Då fungerar det alla gånger jag stoppar i laddaren. Det sjuka är att det bara fungerar ibland. Det fungerar dock aldrig när man som mest behöver det, alltså när batteriet piper för att det nästan är slut.

Ringde Elgiganten och nu säger det att jag kanske kan få en ny mobil, eftersom den varit på lagning 3 ggr nu. Ska det behöva ta 3 gånger? Ska man behöva vara utan mobil i 3 månader innan man får en ny?


Kommentarer
Postat av: Pelle

har dom sabbat allt?:P Ring JO eller något^^ dom har inte rätt att göra så enligt lag (Studerar detta i skolan)

2009-01-20 @ 21:10:38
URL: http://setesh.blogg.se/
Postat av: Pelle

Hoppas du blir frisk förresten;) var själv sjukskriven en vecka nu, pga av blindtarm/sneda magmusklerna. Inte kul när man kommer efteR:) blir det bara mer arbete längre fram

2009-01-20 @ 21:16:25
URL: http://setesh.blogg.se/
Postat av: Erica,

ursh vad trist när det krånglar =/

2009-01-20 @ 21:24:36
URL: http://donotpanic.blogg.se/
Postat av: Nathalie [asilentescape]

Sv: tack så mycket! Jätteroligt att höra :)

2009-01-20 @ 21:33:54
URL: http://asilentescape.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag fick något på höger sidan. Vi vet fortfarande inte vad det är, men jag hade alla symtom som fanns för blindtarminflammation. Men som sagt vet inte vad jag har!



hehe aa gör de. De ska inte hålla på o driva o tro att de kan göra vad de vill. Hade samma problem med dem en gång, det slutade med att jag fick ny mobil samt 5000kr pga. försening och förtryck typ :) de var as kaxiga och så.



hehe tack :) du ska nog se att det kommer snart för din skull med. Det är underbart fan att bli pappa :D tror jag ialf ^^

2009-01-20 @ 22:49:02
Postat av: JULIA AMANDA

Tack så mycket, vad roligt att du gillar den! :D

Kan det vara en Sony ericsson mobil du har? Typ alla jag känner har haft problem med sina nya ericsson mobiler :/

2009-01-21 @ 09:03:19
URL: http://juliaamanda.blogg.se/
Postat av: Erica,

svar: jo förstår det, du får skälla på dem ^^

2009-01-21 @ 09:32:19
URL: http://donotpanic.blogg.se/
Postat av: sandra

Du är så duktig! Gör väl inte att den liknar din tycker jag? :) Vi hörs ikväll! Kram!

2009-01-21 @ 09:57:03
URL: http://absolutsandras.blogg.se/
Postat av: Pelle

Svar: Jo, men har redan varit hos doktorn. De vet inte vad det är.



Hehe, kan tyvärr inte det du :) Men du klarar det nog fint, säg bara att du har rätt att få den hjälp du behöver, annars begår de lagbrott. Kan slå upp det längre fram, om jag hittar lagboken!

2009-01-21 @ 10:38:47
URL: http://setesh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0