Läste det här för några dagar sen..

Läste den här artikeln för några dagar sen och idag låg den högt upp på aftonbladet. Artikeln handlar om en pojke och en flicka 6 och 7 år gamla som ville gifta sig i Afrika. De smög hemifrån med massa packning medan föräldrarna låg och sov. De hade packat kläder för varmare klimat, solbrillor och badgrejer. De tog även med sig pojkens/flickans 7-åriga storasyster som bröllopsvittne.

De tog spårvagnen till en station i Hannover för att sedan ta ett flyg till Afrika. Där blev de dock upptäckta av personal på tågstationen som blev lite misstänksam när de verkade resa ensamma. Polisen kontaktades och de fick en rundtur på polisstationen som plåster på såren för att de inte fick gifta sig i Afrika, innan föräldrarna kom och hämtade dem. När de fick frågan varför de inte berättat för deras föräldrar, så svarar de att de inte hade tänkt vara borta så länge.

Tycker det var oerhört gulligt att de ville fara och gifta sig i Afrika, även om man som deras förälder nog hade blivit tokig över att de försvunnit så långt hemifrån. Snacka om oro. Tur att det slutade lyckligt varjefall, kunde ju hänt mycket värre saker. Varjefall en jättegullig händelse, att vara så kär, trots att man är så liten. Det här är nog något de kommer att få höra x antal gånger när de blivit äldre.

Skulle dock vara kul att höra hur de hade tänkt få platser på flyget utan pengar :) Fast man tänker kanske inte så långt när man är så liten och får en superplan :) Man gör nog bara.


Bild från afonbladet.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0