Lekte lite i photoshop..

..med en bild på lillasyster. Så söt, ena lite mer normal och den andra lite överdriven såklart. Det blir roligare så säg :)


Kommentarer
Postat av: Fabian

SV: Ja det kan ju vara så. Pluggar du eller? Eftersom du nämnde nått om någon ny kurs.. :)

2009-01-11 @ 18:37:35
URL: http://photobyfabbe.blogg.se/
Postat av: Fabian

SV: Vad tråkigt att det är så.. men samtidigt bra att du har möjlighet att skola om dig och dessutom inte behöver plugga om från ruta 1 igen. :)

2009-01-11 @ 19:48:03
URL: http://photobyfabbe.blogg.se/
Postat av: Fabian

SV: Ja, slipper du lånen så är det bara att köra på sålänge man vill och orkar. Jag hade resonerat precis som du, lite mer poäng skadar inte. :) Själv jobbar jag inom it-branchen på ett företag som heter HP som du kanske känner till. :) Blir inget med plugg för min del i alla fall.. eller.. man ska nog aldrig säga aldrig. Man vet ju aldrig vad som händer i framtiden.



/Fabbe

2009-01-12 @ 10:50:04
URL: http://photobyfabbe.blogg.se/
Postat av: Fabian

SV: Haha, det lät mindre bra. Ibland har man otur helt enkelt. Kan trösta dig med att min privata dator strular lite den också.. dock skyller jag inte det på datorn.. det är snarare windows vista som aldrig funkat riktigt 100 tror jag. :) Jobbets dator känns som en pansarvagn dock.. den har fått åka på en och annan rejäl smäll. fast med din mobil kan du väl ändå hålla med om att du inte kan klandra tillverkaren för dem felen! ;) å andra sidan.. säg nån mobil som verkligen håller bra, mobiler har en tendens att falla i golvet rätt så ofta. :/

2009-01-12 @ 17:26:55
URL: http://photobyfabbe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0