Öka trafiken på din blogg..

Har hittat en superbra sida för att öka trafiken på bloggen. Om du vill göra samma sak så gå in på Viraltrafik

Det går till så här:

Klicka på länkarna som kommer upp i tur och ordning, varje länk öppnas i ett nytt fönster och visas i 15 sekunder. Då tiden passerat visas en kod, den ska du kopiera och klistra in i motsvarande ruta. När du har skrivit in alla koder väljer du ett användarnamn och fyller i informationen om din egen hemsida.  Då du har blivit medlem kommer du få en egen sida, men länken till din hemsida eller blogg kommer att vara placerad överst bland länkarna. När du gjort detta och en ny medlem gör samma sak kommer dennes länk placeras på 2:a plats efter din länk, då denne i sin tur tipsar en ny medlem kommer hans eller hennes länk hamna på 3:e plats och så fortsätter det i hela 6 led. Alltså helt automatiskt.

Får du inte fram koden på en devote-blogg så klicka på röda krysset(stopp-knappen vid adressfältet), så kommer koden fram sedan.

Kommentarer
Postat av: OSCAAAR,

sv: haha, tack så mkt:)

du hade en fin header=)

2009-01-19 @ 00:24:47
URL: http://oscaaarp.blogg.se/
Postat av: OSCAAAR,

sv: haha, tack=)

2009-01-19 @ 00:33:34
URL: http://oscaaarp.blogg.se/
Postat av: Fabian

SV: Nackdelen med den temperaturen är att man inte får ut mycket bilder ur kameran innan batterierna är slut! :P Jag är glad att vi sällan ser temperaturer under -5 här nere i södern.. ;)



Hoppas det blir en fotopromis för dig i veckan då! :)



/Fabbe

2009-01-19 @ 01:08:25
URL: http://photobyfabbe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0