Polis 3

Har testat ett gammalt dataspel jag fick av P's bror. Polis 3 heter det, ganska kul, men gud så klurigt det är. Det går ut på att man ska lösa ett mordfall, hitta vittnen och förhöra dem, göra husrannsakningar och tekniska undersökningar mm. Man har ett visst antal resurser och försöker man häkta någon utan att ha tillräckligt med bevis får man färre resurser. Samma om man har för få bevis för att få göra en husrannsakan. Resurserna behövs verkligen också för att ta sig vidare, det är det som är så jobbigt. När man väl börjar närma sig och börjar få massa ledtrådar så tar resurserna slut och man får börja om från dagen innan eller starta om akten. Startar man om akten är det många saker som måste göras om, de är ganska stora. Det är även uppbyggt så att frågar du personer du förhör på fel sätt eller i fel ordning kan det bli så att du inte får ut den informationen du måste ha för att ta dig vidare.

En sak som är bra är att man kan snabbspola spelet t.ex medan en av poliserna är och hämtar in någon för förhör. Det jobbiga är att lyssna och titta på alla videofilmer av förhöret en gång till om man behövt starta om eller om resurserna tagit slut. Det går tyvärr inte att snabbspola förbi. Historien är ganska invecklad, men ändå ganska kul och intressant. Till sist sitter man och sliter sig i håret för att man inte kommer vidare. Då är det att försöka gå igenom allt igen och se om man missat att förhöra någon av personerna igen. Inte lätt men ett bra tidsfördriv. Jag har kommit ganska långt, men har fått problemet att utredningen läggs ner, tror det beror på att jag har så få resurser kvar och att jag inte hittar tillräckligt med bevis fort nog för att få fler resurser.

Om det är någon som har spelat spelet och har lite tips för att komma vidare så mottages dessa tacksamt. :)

Kommentarer
Postat av: rosalucia

Oj, det där polispelet har vi visst också liggande nånstans (oöppnat, tror jag!). Låter ju kul, speciellt om man gillar deckare!!!!!!!!!

2009-01-15 @ 16:11:20
URL: http://rosalucia.bloggagratis.se
Postat av: Erica,

svar; haha vilken grej! xD



Åh kommer ihåg de där polisspelet!

2009-01-15 @ 17:49:17
URL: http://donotpanic.blogg.se/
Postat av: F E B B

Hej gumman! :) Hoppas allt e bra med dig idag=)

2009-01-15 @ 18:50:06
URL: http://febb.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag håller med, det spelet är jättekul!



2009-01-15 @ 21:08:51
URL: http://melanies.blogg.se/
Postat av: Erica,

svar: njae inte på länge, om det ens är den versionen jag spelat :P

2009-01-15 @ 21:49:19
URL: http://donotpanic.blogg.se/
Postat av: Erica,

svar: jag funderar på att spela det dock, var ju så grymt kul :D

2009-01-16 @ 08:35:55
URL: http://donotpanic.blogg.se/
Postat av: Drink, fuck and fight!

Titta in på vår nya blogg som handlar om just supa, knulla och slåss såklart! Vi skriver det ingen annan vågar skriva. Lämna gärna en kommentar! =)

2009-01-16 @ 23:33:19
URL: http://drinkfuckandfight.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0