Ruinerad..

Att gå till veterinären är inte billigt har jag just konstaterat. Var iväg till vetrinären förra tisdagen, de gjorde typ inget heller och ändå gick det på närmre 900 spänn. Idag var det dags igen eftersom han ännu inte är bra. de sövde ner honom, tog blodprover och röntgade honom. Blodproverna visade på att han var uttorkad fortfarande. Röntgen visade på att han har nåt i magsäcken som är röntgen tätt. Vet inte var det är, men något som han inte ska äta, har han ätit.

Blir till att ge honom kontrast innan vi går och sover och sen tillbaka till veterinären imorrn och göra en ny röntgen. Idag vätskade de även upp honom. Kostnaden för idag och imorrn kommer gå på ca 3000kr. Och har det där som ligger i magsäcken(som irriterat hela magsäcken och tarmarna) inte flyttat på sig och är på väg ut imorrn så kommer de antagligen behöva operera.

Precis nu när jag satt och skrev det här så började Morris att kräkas. Tror ni inte att han kräktes upp en hel plastmus?! Jo, så nu är förhoppningsvis problemet löst. Ringde precis och berättade för veterinären och de tycker inte att vi behöver röntga imorrn. Nu hoppas vi bara på att kräkningarna ska gå över och irritationen i magen och tarmen ska gå över så att han börjar må bättre!

Kommentarer
Postat av: Fabian

Nämen!! Stackars katt. :( Och tråkiga kostnader hos veterinären. Hoppas att han blir bra nu och att du slipper åka på ännu mer dyra veterinärbesök.



/fabbe

2009-01-13 @ 16:29:36
URL: http://photobyfabbe.blogg.se/
Postat av: Erica,

Knasigt dyrt hos veterinären :O

2009-01-13 @ 18:12:07
URL: http://donotpanic.blogg.se/
Postat av: Fabian

SV: Ja nu när han har fått ur sig musen så borde irritationen lägga sig. Tur nog är katter enastående tåliga djur.. det är inte för inte man säger att katter har 9 liv. :)



/Fabbe

2009-01-13 @ 18:34:50
URL: http://photobyfabbe.blogg,se
Postat av: Fabian

SV: hehe jag är så kass.. :) har inte fotat nått de senaste dagarna och jag har mer eller mindre bildtorka. Hade det inte varit för det tråkiga vädret igår och idag så hade jag nog tagit med mig kameran för att gå en liten fotopromenad på lunchen. Annars känns det som att jobbet äter upp all tid då det är som bäst att fota.. Funderar på om jag ska sätta upp en ministudio och fota lite macro ikväll.. eller om jag ska palla mig ut för att fota bilar på motorvägen med lite långa slutartider.. har länge även velat fota med långa slutartider inneifrån bilen när man kör i stan.. typ spänna fast kameran och stativet inne i bilen och låta omgivningen utanför bilen bli ett långt diffust virrvar av sträck efter ljusen och lyktorna.. hm. ja nu börjar jag känna kreativiteten komma..



/fabbe



/f

2009-01-13 @ 19:07:43
URL: http://photobyfabbe.blogg,se
Postat av: Erica,

svar: jo det är sant =)



Hoppas han blir bättre snart i alla fall =)

2009-01-13 @ 19:44:02
URL: http://donotpanic.blogg.se/
Postat av: Erica,

svar: tackar tackar! =)

2009-01-14 @ 09:03:27
URL: http://donotpanic.blogg.se/
Postat av: Rocketqueen

En plastmus! :O

2009-01-15 @ 11:56:22
URL: http://rocketqueens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0