Ni har väl inte missat?!

..att Fujifilm erbjuder gratis fotoböcker till bloggare?
Det man måste göra är att skriva en text på minst 100 ord om själva fotoboken och publicera den på bloggen. Värdet på fotoboken är 344 kr. Inte illa säger jag! Det  tackar man och bockar för! Har man en fotoblogg måste man ju ha en fotobok också, eller hur? Se till att skriva så tangentbordet glöder nu!

Tankarna i mitt huvud snurrar nu för fullt. Vad ska jag fylla min fotobok med? Bilder på lillasyster? på mig och gubben? övriga familjen? semester bilder? Eller bara foton jag tagit som jag är riktigt nöjd med. SÅÅ svårt! Men tusan va tjusigt det ska bli sen när den är klar. Har faktiskt gjort en fotobok tidigare, den innehöll massa supersöta bilder på min lillasyster från när hon var nyfödd till några månader gammal. Kanske dags för nåt annat nu?!

Ju mer jag funderar, desto troligare blir det att jag fyller boken med de foton jag tagit som jag är mest nöjd med. Lite som en portfolio typ. Äh, vi får se helt enkelt. Kan inte bestämma mig just nu. Får se var det lider. Tycker varjefall att alla som har möjliget ska utnyttja chansen. Riktigt bra erbjudande av Fujifilm!


Nytt tenntrådsarmband klart

Har knåpat ihop ännu ett tenntrådsarmband.Bara maila mig för att beställa eller om ni har några frågor.

EDIT:
Rundremmarna är turkosa och inte babyblå som de ser ut på bilden...


Tavlor?

Här är några av mina foton som jag funderar på att göra tavlor av..Tenntrådsarmband!

Här är en bild på mina tenntrådsarmband jag har gjort. :)


Flätan på det smala svarta armbandet ser lite skevt ut, men den låg inte riktigt platt på underlaget, så det är därför.
Kameran gör dem inte riktigt rättvisa :)

Maila/ring mig om ni är intresserade av att beställa ett armband.


RSS 2.0