Pipes of Scotland

Igår blev det utgång på Pipes. Va riktigt kul att gå ut, jag är ute så sällan. Hade tänkt att gå ut på Cover Club eller Rex, men det var så himla lång kö att det blev Pipes istället. En negativ sak med Pipes är att all deras fatöl smakar ruskigt illa. Det är något med stället, har aldrig druckit god fatöl där, trots att man testat olika sorter. Sorter som annars är riktigt goda. Var ute med M och 3 kompisar till honom(1 tjej och 2 killar). Tjejen hade jag inte träffat förut, men hon var jättetrevlig.

 

Efter Pipes blev det hamburgare på Max. Måste bara säga att deras chilicheese sticks eller vad det är med sourcremedipp är jättegott ihop! Testade deras nachoburgare, helt okej. Till det blev det mjölk och fruktsallad.

 

Borde verkligen pluggat i helgen, men jag har inte alls haft lust. Så trist ämne, tyvärr mitt huvudämne just nu.

 

Just det, vi ska flytta snart. Får tillträde 1 november, men jag har ju tenta 4:e så jag vet inte om det blir av innan dess. Hur som helst ska vi flytta från våran vindslägenhet (2:a 63 kvm) till en lägenhet på bottenvåning med uteplats. Det är en 4:a på 90 kvm och relativt fräsch och trots detta billigare än vår tvåa.  Förstår det egentligen inte, men jag är glad. Har längtat efter en större lägenhet, där man kan gå i väg och vara ifred ibland. Som vi har det nu är enda stället toaletten om inte katten ska in dit. Jag har redan planerat att vi ska köpa en ny soffa, en ny säng + sänggavel, en byrå och en bokhylla. Sen så hoppas jag på att min familj ska komma och hälsa på oss så att jag kan få upp lite av mina grejer som ligger i deras källare. Bland annat är det en kartong med böcker jag skulle vilja få in i en snygg bokhylla tillsammans med alla böcker jag har här uppe.

 

Nu måste jag dock fixa lite här hemma, men jag återkommer J

 

Förresten har reggat mig på en sida där man erbjuds presentkort som funkar på HM och Gina Tricot genom att man samlar poäng. Om ni också vill få gratiskläder så regga er här: http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=94655


Återupptagit bloggandet, skön helg och sk mock-up shoppers

Idag har jag återupptagit mitt bloggande, dock på en helt ny sida. Blev lite skraj förra gången, kanske var lite för personlig sist. Ett helt gäng med personer på min sambos arbetsplats som läste bloggen. Denna gång hade jag tänkt vara lite mer diskret med mitt privatliv.

I dag har jag och sambon tagit det lugnt. Riktigt skönt! Har lagad god mat och delat på en flaska rödvin. Det blev lammstek med hasselbackspotatis och champinjonsås. Jättegott, är dock inte så förtjust i champinjoner med det blev jättegott ändå. Sitter och funderar på om jag ska dra ut på Cover Club med en killkompis och en av hans tjekompisar. Skulle vara kul, men jag är ganska seg. Jag borde verkligen börja plugga till min tenta, men det är så tråkigt. Kommer väl hur som helst inte bli nå pluggande ikväll, men risken är att det blir sent om man drar ut. Jag har aldrig varit på Cover club, men hört att det ska vara ganska bra. Någon som varit där?

Förresten, har ni hört att vissa företag anställer så kallade mock-up shoppers? Alltså, låtsasshoppare som går runt i butiken med butikens kläder, minglar, låtsas shoppar och ger komplimanger till andra kunder. Allt för att öka butikens försäljning. Om det funkar så är det ju ganska smart, men kan kan ju undra hur korrekt det är egentligen?! Visst, många personer inspireras av butikspersonalens kläder och visst har man väl själv tyckt att någon man sett på stan eller på tåget har en juste kappa eller en snygg sjal? Det kanske inte är en så dålig idé? Jag vet inte riktigt vad jag tycker i den här frågan. Smart drag från butiken kan man ju lugnt säga, men och andra sida är det rätt att lura kunderna? Vad tycker ni?

/linda som är sugen på att gå ut..
Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0