Vackra blommor

Sommarlängtan

Lite alster från helgens fotograferingFler foton kommer imorrn, kan ju inte bjuda på alla samtidigt! :)

Ni kan dock få äran att kolla in dem här :P

Gräsänka

Skjutsade nyss karln till flyget, han ska på nån mässa i Tyskland. Han kommer dock hem igen på onsdag kväll. Imorrn börjar vfu'n igen. Ska bli kul att komma tillbaka, dock synd att man varit borta 3 veckor mitt i. Kan vara svårt att komma in i gruppen igen och våga ta för sig.

Just det, hade tenta i fredags! Det gick bra, fick 93 % rätt (60p/64p) så jag är nöjd. Skönt att det är över, dock kommer det en till tenta på resten av kursen sen om nå veckor. Gud va den här terminen bara flygit iväg. Tiden går så fort.

Ikväll ska jag jobba, ska nog börja sälja den kvinnliga cancerförsäkringen idag. Vi ska köra den ett par veckor. Ser fram emot det, ska bli kul! Tyvärr hinner jag inte jobba så mycket nu. Har ju praktik även på kvällar och helger +ett arbete som ska skrivas.

Pocket & Trix

Fick ett helt fantastiskt paket av min hemliga bokvän idag!

Det innehöll:

TVÅ pockets! Visserligen lite tunnare, men precis de jag här om dagen tänkte på att jag skulle vilja ha! Helt perfekt!

 Här om dagen kikade jag alltså runt på lite bloggar. Såg då att Gavalda hade några fler böcker (inte tänkt på att hon antagligen hade det tidigare). Såg "Älskade honom" och tänkte genast "kanske ska tipsa min bokvän?" men kom samtidigt på att jag fått en kommentar om att paketet skulle skickas imorrn. Typiskt tänkte jag, får köpa den sen.

Men, jag har en hemlig bokvän som kan läsa tankar! Helt perfekt. Jag blev jätteglad när jag upptäckte det!


Fick alltså Anna Gavaldas "Jag älskade honom" och "Jag skulle vilja att någon väntade på mig någonstans".Sen blev det även en påse med salta katten och en påse djungelvrål, mums! Love lakrits!

Samt även ett smyckesdels set, ett halsband att "bygga" ihop själv. Jättesnyggt! Det ska fixas ikväll när jag är less på att plugga! Ska fixa ett foto sen när det är klart.

Fick även ett kort med hälsning och lite ledtrådar.

Tack så hemskt mycket! Helt perfekt paket!

Lycksele

Har hela veckan varit i Lycksele och gått i skolan. Pluggar ju på distans, men på Umeå universitet fast med studieorten Lycksele. Har fått reda på var jag ska ha VFU (verksamhetsförlagd utbildning=praktik) till hösten. Som jag förstod det så ska jag vara på Malå sjukstuga i 4 veckor. Det kommer nog bli riktigt kul och intressant!

Annars så måste jag plugga massor. Har en deltentamen på fredag inbegripande sjukdomar och omvårdnad inom hjärta, kärl, andningsorganen och diabetes. Har inte pluggat ordentligt, tror jag ska fara förbi medicinska biblioteket en sväng(tror en bok jag varit i kö på har kommit, för nå dagar sen. Bara ingen tagit den för att jag dröjt hämta ut den, men jag har ju varit i Lycksele.

Jag och en klasskamrat som slaggade här inatt var på bio igår och såg "Män som hatar kvinnor". Hon hade inte läst boken innan, men tyckte den var riktigt bra. Jag hade läst boken och tyckte den var jättebra.


I lagens limo - Michael Connelly

Har inte uppdaterat här på länge. Har varjefall läst I lagens limo av Michael Connelly. Den här boken är inte med i Harry Bosh serien, men jag tyckte den var helt okej ändå.

Har även köpt några nya pockets. Bland annat "Aldrig fucka upp" av Jens Lapidus och "Den brustna huden" av Stuart Mc Bride.

Ska även skicka iväg mitt pocket och trix-paket i veckan.


ValborgshelgenRSS 2.0