Utmärkelse mm..!

Igår kom kameran och objektivet, kameran hade de dock råkat skicka till fel utlämningställe. Det såg de dock på OK/Q8 så, jag åkte bara till Haga och hämtade den där istället. Kan dock inte göra så mycket mer än att läsa bruksanvisningen förrän minneskortet kommer. Det kommer nog dock tidigast på torsdag, det verkar inte vara skickat ännu :( *suck*

Vår lilla tiger, Morris har varit sjuk senaste 4 dagarna. Han bara kräks och kräks, vill varken äta eller dricka. Upptäckte idag att vår flaska med krukväxtnäring hade vält under diskbänken.(meddelat veterinären att jag tror han fått i sig det) Korken har varit trasig och när jag tänker efter så minns jag att jag trampade i blött vid diskbänken för några dagar sen. Det var så mycket då så jag brydde mig inte om det. Jag trodde det var vatten från när vi diskade innan. Antagligen det som han råkat trampa i, fått på tassarna och slickat bort. Det värsta är att det var koncentrerad, en nyöppnad flaska och nu är det bara 1/6 kvar i flaskan. Upptäckte det idag när jag skulle tömma soporna och flaskan var ikullvällt och det var torkat pulver runt. Har dock inte hittat nått "pulver" på golvet, men vi dammsög här om dagen och vi kanske dammsugit upp det.

Var hos veterinären igår och jag kan ärligt säga att jag aldrig sett en argare katt. Då blev det fart i honom. Full fart att fräsa, klösa och morra. Veterinären försökte ge honom en spruta med vitamin i nackskinnet, men det lyckades inte. Sprutan med kanyl och allt flög genom rummet och landade vid dörren. Hon försökte även mata honom med nån "magmedicin". Hon höll i nackskinnet så att han skulle gapa och jag skulle hålla fast tassarna. Han klöste, fräste och morrade som tusan och han bet mig även ett par gånger. En av gångerna bet han så hårt har kunde typ. Ett stadigt grepp i min tumme. Jag är alldeles öm. Han verkar ha förlåtit mig för det varjefall, för igår kväll låg vi och gosade hela kvällen. Han hade lite feber också, förutom kräkningarna och var lite uttorkad. Han får antibiotika och den där magmedicinen som vi nu kommit på att vi kan kleta på pälsen på tassen så slickar han bort det. Dock omöjligt att få i honom vätska om han inte dricker själv. Jag har försökt med att dra upp i en hostmedicin-spruta och sputa in. Han blir helt galen så det funkar inte. Hoppas han blir bättre snart, inge kul det här.



Just det, jag har fått en utmärkelse av Rosalucia


"Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!! Kopiera in texten och bilden i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare."

De 8 personer som får utmärkelsen av mig är:

Elan

Aredhel


Stina

Åsa

Mamselamsen

Lotta-potta

Nevnarien

En bok om dagen



Kommentarer
Postat av: åsa

tack tack! :)

2009-01-06 @ 20:34:42
URL: http://bjorklinare.blogg.se/
Postat av: Aredhel

Naw tack! :)

2009-01-06 @ 22:02:16
URL: http://aredhel.blogg.se/
Postat av: Anonym

Åh... tack! När jag kommer hem till Nybro igen, ska jag försöka mig på att utse bloggare. Blir svårt, då jag är skitdålig att läsa andras bloggar.



Lata jag!

2009-01-07 @ 16:13:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0