Kameraväska

Har varit fullt upp här med praktik, jobb och plugg. Har väl inte hänt så jättemycket heller, eller jo, har hänt endel men ingen jag orkar skriva om :P

I söndags blev det varjefall en sväng till nyöppnade MediaMarkt på klockarbäcken. Hittade en kameraväska jag tänkt beställa på nätet(som inte blivit av att klicka hem) för samma pris, så den passade jag på att köpa. Så himla snygg!


En sån här blev det!
(axelremmen instoppad)


Fast med sån här dragkedja  :)

Är supernöjd, riktigt fin!Lätt som en plätt

Gratis5.se


Regga er på den här nya gratissidan, superenkelt att fixa presentkort. Ett present kort på 500 kr för 65 poäng och 7 värvade vänner. Lätt! Jag har redan 92 poäng, det enda jag gjort är att gå in på lite hemsidor(inget mer). Reggar du dig via min länk så får du förutom välkomst poängen även 25 extra från mig :)

Regga er här, eller klicka på bannern ovan.

Pocket stringhyllan!

Har ju glömt att visa det färdiga resultatet! Det kommer här, tycker det blev riktigt snyggt. Det ser dock lite snett ut på bilden, men det är inte det i verkligheten. :)Nå? Blev det inte riktigt snyggt?

Ibland blir man förvånad!

Hittade det här klippet idag:Det påminner en del om detta som var för nån säsong sedan:Båda två förbluffar juryn och publiken! Man kan verkligen vara inskränkt. Varför skulle inte de kunna sjunga grymt bra? De flesta tror nog inte det, men varför inte? Give them a chance! De regerade ju.

Änklingen - Ray Kluun

Fortsättningen på boken "En sorts kärlek". Precis som jag skrev om förra boken, så blir man stundtals arg på Sten, andra gånger så tycker man faktiskt att han gör saker bra. Efter att ha knarkat och supit endel, så skärper han sig. Han bestämmer sig att fara på en resa med sin lilla dotter Luna. De reser till Thailand och därefter vidare till Australien. Vissa stunder vill han dock bara åka hem och skita i allt. Andra gånger så gör han det bästa av situationen och till sist tar han faktiskt kontrollen över sitt och dotterns liv.


En sorts kärlek - Ray Kluun

En sorts kärlek av Ray Kluun var en bok som jag först inte tyckte om. Jag gillade inte Sten's sätt, den ständiga otroheten mm. Efter ett tag fick jag dock en annan syn på det hela, otroheten till trots. Han var väldigt go och rar mot sin fru mot slutet. Vissa stunder är jag dock arg på honom, andra gånger så gråter jag för att det är så sorgligt.

Helt okej och läsvärd bok.


Pocket stringhylla!

Måste bara säga att jag även blivit stolt ägare till en pocket stringhylla :) Håller dock på att fixa till den nu.

Har idag spraylackat metallen röd, måste dock fixa mer färg och lacknafta imorrn, för imorrn ska jag spraya hyllorna svarta. Kommer bli så snyggt när jag är färdig med den!

Ungefär så här såg den ut innan jag började med den. Fast då lite mer sliten.

Bildkälla +mer bilder här

Hasp och bytta..Luftslottet som sprängdes - Stieg Larsson

Enligt mig var det den bästa boken i serien. Bra och läsvärd bok. Skönt att det var ett slut ändå och inte något jobbigt avslut så att man vill ha mer(men inte får det).


Orkar just nu inte skriva så mycket mer. Har fullt upp med massa skolarbete och jobb. Är dock ledig från jobbet ett tag nu, ska åka iväg. Plugga måste jag dock fortsätta att göra, men inte hemifrån.


Flickan som lekte med elden - Stieg Larsson

Den var riktigt bra, tur att han hann skriva nästa bok också. Hade inte varit så roligt slut annars. Iof så vet jag inte riktigt hur "Luftslottet som sprängdes" slutar än, även om jag börjar närma mig slutet nu. Hoppas dock att den slutar bra!

Jag gillar Lisbets stil, hon är grym :) Höll på att skriva att jag tyckte början på boken var seg, men nu minns jag inte om det var andra eller tredje boken :P Tyckte det var lite småsegt när Lisbeth var ute och reste, det där med paret som bråkade och tornadon/cyklon/orkanen och killen hon strulade med. För min del hade det kunnat hoppats över.

Hur som helst, en riktigt bra bok, men inte det bästa jag läst.


Pocket & Trix

Åh fick precis ett jättepaket från min hemliga bokvän! Förstår inte hur mycket hon har lyckats få ner i M-påsen. Riktigt kul var det, har sett fram emot det enda sen förra paketet kom :) BARA en månad kvar till nästa, som tyvärr även är sista paketet.. :(

Morris gillade leksaksmusen massor, samma med cat-sticks'en.

Musen får han bara leka med när vi har uppsikt över honom, men den var super! Stor kula och allt, det är bara det som duger åt honom :) Han har saknat mössen massor, har inte fått leka med dem sen veterinärbesöket. Det är ett under att det inte är meterlånga spår efter klorna på parketten :P Han är tokig i dem och blir så ivrig att få tag på dem att han inte kan stanna.

Nu tycker jag nästan lite synd om min bokvän som jag skickat paket till. Rymdes nästan ingenting utöver boken, iof en ruskigt bra bok (över 900 sidor), men ändå. Fick med lite annat smått, men jag får ta igen det i nästa paket.

TACK snälla hemliga bokvän för ett jättefint påsk-bokpaket :) Perfekt med "En sorts kärlek", ska läsa den så fort jag blivit klar med "Luftslottet som sprängdes", inte så många sidor kvar nu. :)Mycket att göra..

Jag har mycket att göra just nu, jobb och massa i skolan. Tar en "paus" i bloggandet. Vill inte riktigt se det om en paus ändå. Uppdaterar med bilder och skriver när jag har lust och ork. Det får bli när det blir, vill inte känna mig tvingad att uppdatera bara föra att uppdatera. Just nu är det fokus på att plugga, fota när jag har tid och vill och sedan blogga när jag känner för det. Just nu känns det som att jag har mycket bättre saker att lägga tiden på.

Sitter fortfarande endel vid datorn, pluggar ganska mycket ord just nu(+allt annat plugg i skolan). Ska nog ge mig på högskoleprovet till hösten, mitt resultat går ut då(5 år sen jag gjorde det). Försöker sitta en liten stund varje dag med det. Det går framåt och jag hoppas på att det ger bra poäng på orddelen sen. Om inte annat har jag lärt mig massa nya ord. Ska även försöka förbättra mitt läsande på både svenska och engelska. Inför svenskan ska jag försöka lära mig att läsa snabbare. När de svenska böckerna jag har väntandes på mig här hemma är utlästa, ska jag försöka börja läsa mer på engelska och öva upp hastigheten där också. Har ju ett halvår på mig nu. Vi får se, inte säkert att jag ens gör provet, har egentligen inget behov av det. Tycker dock att det alltid är bra att ha ett resultat att falla tillbaka på om det är så att man ändrar bana igen. Man vet ju aldrig vad om händer.

Orden övar jag mest på en sida som heter Ordprov, spelar då ordkaos spelet mest. När jag känner att jag kan de mesta orden där, ska jag fortsätta öva på en annan sida jag har. Tycker det är ganska kul att man kan tävla mot varandra samtidigt som man faktiskt lär sig saker.

Blev ett ganska långt inlägg nu, så räkna inte bort mig helt. Kommer nog fler inlägg fortare än ni anar. Ska bara känna mig nog motiverad för dem.

Börjar för övrigt närma mig slutet på "Flickan som lekte med elden". Misstänker att det kommer ett inlägg om det när den är slut. Kanske inte på en gång, men så småning om .


Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Män som hatar kvinnor - Stieg Larsson

Igår kväll så läste jag klart Stieg Larssons "Män som hatar kvinnor". Har ju läst bok nummer två i serien förut, dock inget minne av det. Var ganska drogad då (låg på sjukhus). MEN alla har ju pratat så bra om boken, så jag hade ganska höga förväntningar på den.

Den var RIKTIGT bra, men INTE superbäst. Inget dåligt med den, den var spännade och så, men jag tyckte den var ganska förutsägande. Hade långt innan det började närma sig en lösning, redan kommit på vilka mördarna var och det där om Harriet. Dock var det ändå bra, men hade på något sätt förväntat mig lite mer spänning.

Allt som allt en riktigt bra bok, väl läsvärd, dock inte det bästa jag läst.


Tyvärr VÄLDIGT liten bild.
Hittade dock ingen annan större med filmomslaget.

Inte kommit in på bloggen

Tyvärr har jag inte kommit in på bloggen senaste tiden. Har trott att det varit fel på blogg.se, men icke. Blev fel i lösenordet, hade antagligen råkat spara fel lösenord?? hur det nu gick till. Testade dock med mitt gamla och kom till sist in på den.

Hur som helst. Senaste dagarna då.

Dagarna har varit fullproppade med plugg. Har idag kollat på en föreläsning om diabetes, bara 5 st andra kvar om diabetes. +en hel massa andra föreläsningar. Håller även på med grupparbeten samtidigt, dessutom ska man försöka ordna allt inför VFU'n. Ser fram emot det, ska bli skitkul.

Något negativt också. Jag är skitförbannad!!!
Här om dagen skulle jag gå och hämta min cykel som jag lämnat vid vår gamla lägenhet. När jag flyttade så hade däcken frysit fast, så jag tänkte hämta den senare. Glömde bort den, men kom på det nu när jag vill börja cykla igen. Går bort till gamla lägenheten och ser ett enormt snöberg (typ 5 meter högt), precis där min cykel stått.

Tänkte såklart att någon varit snäll och flyttat in min cykel i förrådet. Knackade på hos en granne och bad henne öppna. Nix pix, där var den inte. Så antingen har någon(typ hyresvärden) forslat bort min cykel (troligt, trots att han nekar till det, eller så har någon snott den (inte troligt, har haft den där i flera år, o den borde väl försvinne på sommaren i så fall, tycker då jag. Hade dessutom ett bra lås) eller så har de plogat över den. Hyresvärden menade på att han minsann inte hade forslat bort några cyklar, så nån måste olovligen ha snott den, eller så har den råkat bli överplogad. Det var ju så mycket snö, så de var nog tvugna, men det kunde ju inte han ansvara för. Det var ju inte han som plogade. Han menade på att jag typ skulle skotta och se om den var där. Hallå!! Ett enormt 5m högt snöberg.. jag tror inte jag skottar bort det om jag inte vet att den är där. Fd. hyresvärden menade på att jag skulle fixa en metalldetektor.. Idiot..  Sen kan man ju undra vad det är för pucko som plogar över cyklar?? Cykeln lär ju inte må så bra med ett par ton blötsnö över sig. Om man måste använda platsen för att lagra snö på så kan man väl tametusan flytta cykeln nån meter åt sidan.

Sen så har det förövrigt gått skit med säljandet idag och i måndags. Idag fick jag inte en enda och i måndags bara 1. Dock gick det superbra förra veckan, hoppas att det bara är en LITEN svacka som INTE håller i sig.

RSS 2.0