Äntligen klar!

Nu är vi äntligen klara med de två uppgifter vi fått i den här kursen. Den ena var en uppgift inom folkhälsa som jag skrivit om tidigare. Den slutade på 10 st dataskrivana A4. Den andra uppgiften handlade om kommunikation och olika sätt att ha samtal med patienter. Inför denna uppgift gjorde basgruppen en annan arbetsfördelning, vilket ledde till att jag och C skrev en analys om en av de tre filmerna vi skulle se.

Den har vi skrivit klar idag och vi ska inte skriva diskussionen förrän alla i basgruppen är klara med sin del. Vi skrev på för att bli klara fort och nu känns det som att det är en hel evighet innan vi ska fortsätta skriva den 9:e februari. Dock väldigt skönt eftersom jag åker ner till Sthlm på fredag och stannar där 1½ vecka för att jobba. Nu behöver jag inte oroa mig för det och kan koncentrera mig på det som kommer på tentan. Det innefattar föreläsningar och viss kurslitteratur.

Det negativa med att jag åker till Sthlm redan på fredag är att jag antagligen inte hinner få kurslitteraturen innan jag åker. Hoppas att det inte innebär att någon annan lånar dem om jag inte hinner hämta ut dem på en vecka. Det är säkert så tyvärr, tur att jag har C som scannar allt viktigt åt mig :) Funderar på att se den sista filmen till uppgiften eller om jag ska skita i det. Den är ändå bara 5 minuter och jag kommer säkert behöva se om de andra hur som helst när vi ska börja skriva på diskussionen. Skönt att vara klar! Hur gör ni, sparar ni allt till sista sekund eller gör ni bort skolarbetet så fort som möjligt?

Kommentarer
Postat av: alexandra

Det är alltid lika skönt att bli färdig med uppgifter från skolan! :) Vad skönt för dig !

Postat av: C A T T I S . G U S T A F S S O N

välkommen till sthlm! :)

2009-01-27 @ 18:01:24
URL: http://hejcattis.blogg.se/
Postat av: Lisa

sv: tack så mycket :)

2009-01-27 @ 18:05:01
URL: http://llisabs.blogg.se/
Postat av: Emma A C I R A

tack så mycket ;DD jadå jag ska kolla :)

2009-01-27 @ 18:07:46
URL: http://acira.blogg.se/
Postat av: malin

ååh vad härligt! Själv är man snart påväg in i en provperiod.... bläääääää

2009-01-27 @ 18:09:05
URL: http://gabbymothin.blogg.se/
Postat av: Anna Hammar

tackar.är som sagt väldigt nöjd själv när jag nu är i badrummet. Synd att tavlorna inte fanns på nätet. Måtten på dem är 24x70 cm.. Vet inte riktigt hur vi skulle kunna lösa det du kanske ska testa ringa till butiken eller näthandlen och kolla om de kan lösa det åt dig för det vore ju smidigt..

2009-01-27 @ 18:12:02
URL: http://aliasannahammar.blogspot.com/
Postat av: C A T T I S . G U S T A F S S O N

varse <3

2009-01-27 @ 18:33:00
URL: http://hejcattis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0