Längtar

Idag så har vi varit på Plantagen och köpt MASSOR av blommor. Blev så fint. Blev bland annat en orkidé men även massa andra som jag inte vet vad det heter. Kommer kanske lite foton på det sen. Hade förresten en gammal garderobsblomma som trängdes som tusan i krukan, planterade om den. Fick dock klippa upp gamla innerkrukan. SÅ fullt med rötter att det typ inte fanns nå jord kvar. Tog en bild på det, får se om det syns.


Snacka om misshandlad blomma :P

Sen så ha jag spelat massa Mario Galaxy och nu har jag tagit över 80 stjärnor. Är dock på en riktigt jobbig dare devil bana. Ska testa den igen nu och se om det går bättre. Efter att jag lugnat ner mig lite :)

Just det, min hemlige bokvän har postat mitt paket nu. Så jag får det antagligen på tisdag, ska bli sååå spännande. Ser verkligen fram emot det. Får rappa på med läsningen nu alltså. Trisst om bokvännens bok ska behöva vänta. Ska se vad jag kan göra :) Måste ner på stan i veckan och fixa klart mitt paket som jag ska skicka. Har förberett med att köpa alla M-påsar. Har dock jättesvårt för att bestämma va för bok jag ska skicka. För min bokvän är nyfiken på en författare bl.a, sen så vill man ju skicka en genre som personen gillar, men sen skulle jag även vilja skicka en bok jag tycker väldigt mycket om för att personen ska få en chans att upptäcka de författarna oxå. Hur ska jag göra? Har lite annat jag skulle vilja få med oxå, vilken ordning ska jag skicka dem i? Tips nån?

Kommentarer
Postat av: Fabian

haha var är jorden? ser ju ut att vara bara rötter.. :)



/fabbe

2009-03-08 @ 21:09:57
URL: http://photobyfabbe.blogg.se/
Postat av: Annette

Jag skulle nog vilja att du blandade din smak OCH den du tror dig vet att jag har ;)

Vet ju inte hur ni får reda på info om varandra men jag antar att något vet ni.. Eller har jag fel?

Kul med massa nya blommor :P Blir riktigt göööra mysigt hemma hos er nu då?

Kram

2009-03-08 @ 22:10:52
URL: http://arom.blogg.se/
Postat av: Fabian

Hehe.. eller så gör man som jag gjorde. Jag körde hem alla mina blommor till päronen så fick mamma plantera om alla mina blommor! haha.. jag har lovat mig själv att jag ska klara av göra det själv nästa gång! ;)



/fabbe

2009-03-08 @ 23:46:07
URL: http://photobyfabbe.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Visst är Super Mario Galaxy roligt? Jag har äntligen spelat färdigt alla 120 banor, både som Mario och Luigi och fått den allra sista Gran Finale galaxy =)

//Kerstin

2009-03-09 @ 08:34:52
URL: http://designk.blogspot.com
Postat av: Fabian

Macro är nice.. själv kör jag på "fusk" macro. :) vill du ha ett äkta macro eller nöjer du dig med en kombinerad telezoom & fuskmacro?



/fabbe

2009-03-09 @ 10:04:41
URL: http://photobyfabbe.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Inte förrän du räddat prinsessan Peach får du tillgång till de sista banorna, de med lila komet (man ska ta 100 lila mynt). Sen måste du göra om banan där du räddar prinsessan Peach för att kunna spela som Luigi. Sen måste man göra samma sak som Luigi, och när det är klart kan man spela den allra sista banan både som Mario och Luigi =) Vilken dare devil är det du fastnat på?

//Kerstin

2009-03-09 @ 11:22:53
URL: http://designk.blogspot.com
Postat av: Annette

Hallå där vännen!

Oj jo du det var lika för mig och jag knövlade bra innan jag fick till det.. Är ju surt att man inte får tag på bilderna när dom faktiskt ligger där :(



Ska se om jag kan förklara det.. Vi provar..



Jag var tvungen att hitta den bilden jag vill ha, markera, publicera som full storlek. (då hamnar den i ett inlägg) där var jag tvungen att spara som utkast, hitta nästa bild jag ville ha och publicera i full storlek (då kommer det i ett nytt inlägg) därifrån var jag tvungen att markera bilden, klippa ut den, öppna utkastet och klistra in den bilden, sen spara som utkast igen. Och så fick jag fortsätta göra tills jag hade alla bilder på plats. Hängde du med?



Skit dåligt gjort och KNÖVLIGT... Sen kanske det finns lättare sätt, jag vet inte.. Är ju nybörjare på det här men hittar mina egna små vägar ibland ;)



Hoppas du har en fin fin dag.



Kram

2009-03-09 @ 11:33:48
URL: http://arom.blogg.se/
Postat av: Fabian

Ska du köpa ett äkta macro så skulle jag i alla fall rekommendera tamrons 90mm f/2,8 macroglugg. :) annars är väl "fusk" varianterna dessa.. fördelen med dessa är väl att du får zoomfunktionen + större brännvidd. Priserna varierar dock rätt så mycket på dessa. :)



Sigma AF 70-300/4-5.6 DG APO



Sigma EX 70-200/2,8 II APO HSM DG (denna som jag använder)



Tamron AF 55-200/4-5,6 Di II



Tamron AF 70-200/2,8 Di IF



/fabbe

2009-03-09 @ 12:35:35
URL: http://photobyfabbe.blogg.se/
Postat av: Annette

Japp inge kul alls ännu mindre när man har lite taskigt med tålamod på onödig skit men det kanske bara är bra för mig att testa det.. tålamodet alltså ;) hihi Görs idag då?

Kram

2009-03-09 @ 14:15:55
URL: http://arom.blogg.se/
Postat av: Boktokig

Vad är det för 3 böcker som du har lagt från dig? Jag blev så nyfiken! :)



Åh, jag vill också åka och köpa blommor!!!!!

2009-03-09 @ 14:32:11
URL: http://boktokig.blogspot.com/
Postat av: Annette

Hahaha ja du ser det ja ;) Jepp och den håller på att DRIVA MIG TILL VANVETT!!! garv Får ju inte rätt storlek på den i Photoshop tydligen GRRRR. hahaha

2009-03-09 @ 14:37:35
URL: http://arom.blogg.se/
Postat av: Fabian

jag valde sony/konika minolta på cyberphoto.se och det var dem alternativen som den hittade. jag tror att bajonettfattningen på objektiven är densamma på alla sonykameror och konika minolta (kolla instruktionsboken för säkerhets skull, sony köpte ju upp konika minolta för ett antal år sedan).



/fabbe

2009-03-09 @ 16:33:09
URL: http://photobyfabbe.blogg.se/
Postat av: JnLmodels

sv: tack för omtanken! Mår bättre nu!

2009-03-09 @ 18:58:17
URL: http://jnlmodels.blogg.se/
Postat av: Fabian

Gluggarna finns i olika versioner för olika kameratillverkare.. :) det är bara bajonettfattningen som skiljer dem åt. de vanligaste testerna på nätet av objektiv är gjorda med canon och ibland med nikon. det är därför man oftast får upp canon och nikon alternativen när man googlar.



/fabbe

2009-03-10 @ 00:14:23
URL: http://photobyfabbe.blogg.se/
Postat av: Fabian

Hehe förstår det.. så tradigt att fotografering ska vara en sådan dyr hobby. :(



har du msn?

/fabbe

2009-03-10 @ 14:05:59
URL: http://photobyfabbe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0